Pogoji uporabe
Pogoji uporabe spletne strani www.moji-recepti.net in www.slo-podnapisi.net (forum, registracija, itd.)
Uradni jezik foruma je slovenščina.
Na forumu je prepovedano žaljenje, nestrpnost in rasizem. Bodite strpni drug do drugega.
Prepovedano je gostiti vsebine za odrasle.
Objava osebnih podatkov drugih oseb ni dovoljena.
Na forumu niso dovoljeni pogovori o nelegalnih zadevah (prodaja nelegalnih zadev, povezave do internetnih strani z nelegalno vsebino). Prepovedane so objave torrentov z nelegalno vsebino. Neprimerne vsebine (teme in sporočila) se bodo brez oklevanja moderatorjev izbrisala.
Preden ustvarite novo temo, preverite, če slučajno že ne obstaja podobna tema.
Forum in moderatorji ne prevzemajo nobene odgovornosti za kakršnokoli škodo ali za težave, ki bi bile storjene ali povzročene z uporabo njegovih storitev kot so nedostopnost strani, motnje dostopa strani, virusi, napake v informacijah in dokumentih posredovanih s strani foruma. Vsak uporabnik sam odgovarja za svoja dejanja in sporočila.
Če imate kakršnokoli vprašanje, pošljite zasebno sporočilo administratorju ali moderatorjem.
Uporabniki, ki želijo sodelovati na forumu, morajo navesti svoje uporabniško ime, geslo in elektronski naslov. Administratorji forumov in moderatorji, ki pri njih sodelujejo, ne odgovarjajo za zasebnost uporabnikov. Vsi podatki, ki so pri uporabi forumov razkriti, postanejo javni, zato bodite pri razkrivanju osebnih podatkov previdni. Vse uporabnike, ki bi med poslanimi vsebinami naleteli na karkoli neprimernega, prosimo, da nas o tem obvestijo po elektronski pošti ali preko kontaktnega obrazca. Pridržujemo si pravico, da po svoji presoji in brez pojasnila odstranimo ali spremenimo katerikoli podatek, ki ga pošljete na forum, če se nam zdi ta neprimeren.
To spletno mesto utegne vsebovati povezave z drugimi spletnimi mesti in datotekami. Ker nimamo nadzora nad njihovo vsebino, ne odgovarjamo, če je ta žaljiva ali neprimerna. Takoj, ko bomo ugotovili, da je vsebina kateregakoli spletnega mesta ali datoteke neprimerna, bomo povezave do njih odstranili.
S tem, ko obkljukate 'Strinjam se s pogoji uporabe in pravili obnašanja na spletni strani.' in pritisnete na gumb 'Registracija' potrjujete, da sprejmete odgovornost za vse podatke in datoteke, ki jih boste poslali na forum. Zavezujete se tudi, da ne boste pošiljali avtorskih del, za katere Vi ali lastniki forumov nimate avtorskih pravic. Prav tako se zavezujete, da na forum ne boste pošiljali eksplicitnih oglaševalskih sporočil in vsebin, ki bi bile prostaške, sovražne, grozeče, v nasprotju z zakonom, kršile zasebnost drugih ali namigovale na spolnost.
Če želite sodelovati na forumu, morate imeti v svojem brskalniku vključene piškotke (cookije), ki tu nastopajo kot nosilci Vašega uporabniškega imena in gesla. Nudijo Vam vpogled v možnosti izbire in Vam omogočajo, da se prijavite. Uporabniki lahko spreminjajo svoje podatke tako, da se prijavijo z uporabniškim imenom in geslom ter spremenijo podatek v svojem profilu.
Pošiljanje receptov in podnapisov
Z nalaganjem vsebine, potrjujete, da ste Vi odgovorni za nalaganje in oprostite moji-recepti.net in slo-podnapisi.net vseh obveznosti in odgovornosti za Vašo naloženo vsebino. Stran moji-recepti.net in slo-podnapisi.net samo gostita Vaše naložene vsebine. Z nalaganjem vsebine potrjujete, da je ta brez kakršnihkoli avtorskih zaščit ali blagovnih znamk.
Naložene vsebine ne smejo vsebovati:
- avtorsko zaščitenega gradiva
- virusov ali zlonamerne programske opreme
- samodejno prevedenih vsebin
- golote
Spletna stran moji-recepti.net in slo-podnapisi.net si prisvajata pravico, da izbrišeta vso vsebino, ki se nam zdijo nesprejemljive. Vsa vsebina, ki se izkaže za avtorsko zaščiteno, bo nemudoma odstranjena, ko jo odkrijemo. Portal moji-recepti.net in slo-podnapisi.net si pridržujeta pravico, da ukineta katerikoli uporabniški račun za ponavljajoče se kršitve portalove politike ali nalaganje avtorsko zaščitenih vsebin.
Vsa vsebina na spletni strani Moji-recepti.net (slike, besedila, itd.) je avtorsko začitena, razen če ni napisano drugače. S pošiljanjem receptov, fotografij in videov se uporabnik strinja, da zapisi ostanejo na naši spletni strani tudi v primeru, če uporabik ne želi več uporabljati spletnega portala Moji-recepti.net. Prav tako se pošiljatelj strinja, da portal Moji-recepti.net doda na vsako poslano sliko vodoodporen logotip 'Moji-recepti.net' ter dovoli nadaljno uporabo poslanega gradiva portalu. Prepovedano je kopiranje in objavljanje za komercialne namene brez dovoljenja portala moji-recepti.net. Kontakt: info@moji-recepti.net.