Zasebnost
Varstvo osebnih podatkov
Namen varstva osebnih podatkov je seznaniti uporabnike z nameni in podlago obdelave osebnih podatkov s strani Moji-recepti.net, Slo-podnapisi.net in Fsvet.slo-podnapisi.net. Z vpisom svojih osebnih podatkov potrjujete, da ste polnoletni in da prostovoljno dajete privolitev za obdelavo svojih osebnih podatkov, prav tako pa tudi neposredno obveščanje po elektronski pošti. Brez posredovanih osebnih podatkov se ne morete registrirati in tako nimate celovitega dostopa.

S to privolitvijo se strinjate, da lahko upravljalec uporablja vaše osebne podatke (uporabniško ime (username), elektronsko pošto, IP naslov, čas potrditve, datum in čas odobritve, datum odjave oz. izbrisa uporabnika):
- za namen pošiljanja obvestil upravljalca, kontakt med upravljalcem in uporabnikom ipd. (Slo-podnapisi.net in Moji-recepti.net)
- za namen hitrejšega prenosa (Slo-podnapisi.net)
- za namen pisanja na forumu (Slo-podnapisi.net)
- za namen dodajanja VIP statusa (Slo-podnapisi.net)
- za namen ocenjevanja podnapisov (Slo-podnapisi.net)
- za namen poslanega podnapisa (Slo-podnapisi.net)
- za namen objavljanja receptov (moji-recepti.net)

Upravljalec bo zbiral vaše zgoraj naštete osebne podatke izključno za potrebe dokazovanja vaše osebne privolitve ipd. Imate pravico, da se odjavite od prejemanja zasebnih sporočil, izbire prikaza vašega uporabniškega imena in prav tako lahko račun tudi izbrišete, če ga ne želite imeti. Upravljalec spletne strani bo obdeloval osebne podatke tako dolgo, dokler ne bo prejel zahteve za odjavo, ki samodejno pomeni preklic privolitve. Po prejemu zahteve za odjavo ne bo več uporabljal zbranih osebnih podatkov. Po odjavi oziroma preklicu privolitve bodo podatki ostali shranjeni v zbirki upravljavca še 1 mesec, nato bodo čisto izbrisani. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Zbrane osebne podatke bo obdelovala naša ekipa, ki so zadolženi za komuniciranje preko elektronske pošte in dodaljevanje VIP statusev. Obdelava osebnih podatkov temelji na točki a 1. odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR).

Kontaktni podatek:
Upravljalec osebnih podatkov za to privolitev je: Moji-recepti.net in Slo-podnapisi.net, kontakt: info@moji-recepti.net ali info@slo-podnapisi.net

V skladu s splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in slovensko zakonodajo, Vas posebej obveščamo, da imate naslednje pravice:

Pravica dostopa:
Imate pravico preveriti ali o vas zbiramo osebne podatke in v tem primeru imate pravico tudi do vpogleda v te podatke. Vse podatke lahko spremenite na tej povezavi.

Pravica do izbrisa:
Kot uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki, imate pravico doseči, da brez nepotrebnega odlašanja izbrišemo osebne podatke v zvezi z Vami, mi pa imamo obveznost osebne podatke brez nepotrebnega odlašanja izbrisati v naslednjih primerih:
- če posameznik prekliče privolitev, na podlagi katere poteka obdelava.
- osebni podatki so bili obdelani nezakonito.
- osebne podatke je treba izbrisati zaradi izpolnitve zahtev v predpisih.

Izbrisa ne bomo izvedli, če je obdelava osebnih podatkov potrebna:
- za izpolnjevanje pravne obveznosti obdelave na podlagi predpisov,
- za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.

Obdelovalec osebnih podatkov, ki zagotavlja tehnično delovanje elektronskih privolitev ter hrambo zbranih podatkov je:
Moji-recepti.net, Kontakt: info@moji-recepti.net || Slo-podnapisi.net, Kontakt: info@slo-podnapisi.net

Posredovanje osebnih podatkov:
Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam ali v tretje države, razen v primerih, ki jih določa zakon, kar se nanaša predvsem na primere, če bi podatke zahtevale za to pooblaščene osebe oziroma organi.
Google prevajalnik
Zavrnitev odgovornosti
TA STORITEV LAHKO VSEBUJE PREVODE, KI JIH POMAGA GOOGLE. GOOGLE ZAVRAČA VSA JAMSTVA, VEZANA S PREVODI, IZRECNA ALI IMPLICITNA, VKLJUČNO Z KAKRŠNIMI KOLI JAMSTVI ZA TOČNOST, ZANESLJIVOST IN KAKRŠNI KOLI IMPLICIRANI JAMSTVI ZA PRODAJNOST, PRIMERNOST IN DOSTOJNO DELOVANJE.

Spletno mesto moji-recepti.net je bilo za vaše udobje prevedeno s pomočjo prevajalske programske opreme, ki jo poganja Google Translate. Vloženi so bili razumni napori za zagotovitev natančnega prevoda, vendar noben avtomatiziran prevod ni popoln niti ni namenjen nadomestitvi človeških prevajalcev. Prevodi so na voljo kot storitev za uporabnike spletnega mesta moji-recepti.net in so na voljo, kot so. Za točnost, zanesljivost ali pravilnost prevodov, narejenih iz slovenskega jezika v kateri koli drug jezik, ne jamčimo nobene vrste, izrecne ali implicitne. Nekatere vsebine (kot so slike, videoposnetki, Flash itd.) morda ne bodo natančno prevedene zaradi omejitev prevajalske programske opreme.

Uradno besedilo je slovenska različica spletne strani. Kakršna koli odstopanja ali razlike, ustvarjene v prevodu, niso zavezujoče in nimajo pravnega učinka za namene skladnosti ali uveljavljanja. Če se pojavijo kakršna koli vprašanja glede točnosti informacij, ki jih vsebuje prevedeno spletno mesto, si oglejte slovensko različico spletne strani, ki je uradna različica.